Tre të arrestuar në Tatimet e Gjirokastrës, një i shpallur në kërkim

largea_arrest_2540291b1438108025Tre të arrestuar dhe një i shpallur në kërkim në Drejtorinë Rajonale te Tatimeve  Gjirokaster.
 
Nga ana e Specialisteve te Sektorit Kunder Krimit Ekonomik  e Financiar ne Drejtorine e Policise se Qarkut Gjirokaster u bë arrestimi në flagrancë i shtetasve:
 
 Andi  Mëhilli, 33 vjeç banues në Gjirokastër; me detyre Pergjegjes i Sektorit te Verifikimeve ne terren ne Drejtorine Rajonale Tatimore Gjirokaster.
 
 Spiro  Muço, 57 vjeç banues në Gjirokastër, me detyre Inspektor i Sektorit te  vetifikimeve ne Terren ne Drejtorine Tajonale Tatimore Gjirokaster.
 
Gligor  Kallavaresi, 32 vjeç banues në Gjirokastër, me detyre Inspektor i Sektorit te  Verifikimeve ne Terren ne Drejtorine Rajonale Tatimore  ne Gjirokaster.
 
Si dhe u shpall në kërkim shtetasia : A. Gaba, 29 vjeçe , banuese në Gjirokastër përkatësisht  me detyrë Inspektore e Sektorit të Verifikimeve në Terren, në Drejtorinë Rajonale të Tatimeve Gjirokastër.
 
Arrestimi i tyre u be pasi:
 
Në Këlcyrë, gjatë kontrollit të bërë në dyqanin e shtetasit K.Xh banues në Këlcyrë, keta punonjes kane shperdoruar detyren pasi nuk kanë mbajtur procesverbal konstatimi për gjetjen pa fatura të 230 paisjeve të ndryshme shtëpiake. 
 
Materialet i kaluan Prokurorise Gjirokaster  per vepren penale “Shperdorim Detyre”.