Tritan Shehu: Në Libohovë bëhen vetëm analizat e urinës

Nga Tritan Shehu

Libohova e braktisur nga Rilindja dhe Kryetarja e saj e Bashkise, mjeke ne profesion. Gjendja e sistemit shendetesor ne ate Bashki eshte katastrofale.
Ne Libohove kryhet vetem analiza e urines. Ne Zagori, Labove etj qendrat shendetesore te shkaterruara.
Mjekja, pergjegjese per fshtrat, “struket” ne qender te Bashkise, pavaresisht nevojave te medha te popullates diku me larg. Per ta ilustruar cfare po shkruaj mjafton te publikoj fotot e Qendres Shendetesore te Nepravishtes, shume afer zyres se Kryetares-mjeke kjo. Po pak me larg cfare do te gjesh- asgje, vetem braktisje! Kjo eshte Rilindja e Libohoves, qe vecse po nderton fasada, si dhe po keq perdor fondet per Check up- famekeq e korruptiv.