Tritan Shehu përmirëson gjuhën shqipe, takohet me biznesin e vogël në Gjirokastër (FOTO)

Tritan Shehu dhe Mimza Çomo, dy kandidatët për deputetë të PD-së në Gjirokastër kanë zhvilluar sot takime me qytetarët dhe biznesin e vogël të lagjes “18 Shtatori”,

“Ndjeva një trishtim të madh, për varfërinë e shtuar, për taksat e ngritura, për rënien drastike të prodhimit dhe të shitjes së mallrave vendase. Zhvillimi ekonomik që propagandon “rilindja” në Gjirokastër, sikundër në të gjithë Shqipërinë është fiktiv dhe iluzor. Rilindja është bastion i oligarkisë, Republika e Re shtëpia e qytetarisë. Për ne, për Partinë Demokratike, i pari është qytetari”, shkruan Tritan Shehu në faqen e tij në Facebook, ku në dallim nga herët e tjera, nuk ka bërë asnjë gabim drejtshkrimor.

Image may contain: 1 person

Image may contain: 4 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 3 people, people standing and food

Image may contain: 5 people, people standing and outdoor

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing, people eating and hat

Image may contain: 4 people, people standing and outdoor

Image may contain: 2 people, people standing, fruit, child, food and indoor

Image may contain: 1 person, smiling, standing, food and outdoor

Image may contain: 3 people, people standing and outdoor