Ulni shpejtësinë! Së shpejti policë kartoni nëpër autostrada

10492051_629618023803117_9177471267158681760_n-655x356Policia e Shtetit ka përforcuar masat e sigurisë në kuadër të sezonit turistik e një prej tyre duket se janë edhe këta policë rrugorë prej kartoni, të ngjitur në shtyllat anash rrugëve, natyrisht pranë një makine gjithashtu prej kartoni. Pritet qe te tille police prej kartoni te vendosen pothuajse ne cdo rruge kryesore.

Ideja eshte per parandalimin e aksidenteve, pasi mundet qe keto police prej kartoni t’i kujtojne shofereve te ulin shpejtesine dhe te bejne me kujdes. Nuk dihet se sa efektive do te jete kjo menyre, nderkohe qe eshte pritur disi me humor ne rrjetet sociale, ku fillimisht nisi edhe qarkullimi i kesaj foto. 

10505606_629618213803098_3826027349115149135_n