Universiteti: Studentet të nënshkruajnë deklaratën e virgjërisë

angazhimiNjë universitet është kritikuar ashpër pasi u kërkonte studenteve femra të nënshkruanin një deklaratë virgjërie si pjesë e një kursi.

Deklarata është bërë virale në rrjet.

Aty shkruhet: “I premtoj vetes, familjes, miqve dhe burrit tim të ardhshëm dhe fëmijëve të mi se refuzoj çdo kontakt seksual paramarteësor përpara se të angazhohem në një martesë monogame për gjithë jetën”.

“Po ashtu do të shmang çdo tradhti gjatë martesës”.

Universiteti gjendet në qytetin Xian të Kinës.

Një studente tha se është shumë e mërzitur nga kjo kartë angazhimesh.

Sipas saj, ky është dhunim i dinjitetit të studentëve.

students