Uron kreu i PS-së Gjirokastër: Në 2017 marrim një tjetër fitore (VIDEO)

Me rastin e festave të fundvitit, një mesazh urimi ka përcjell edhe kryetari i Partisë Socialiste në Gjirokastër, Flamur Golemi.

Veç urimit për një vit të mbarë e të begatë, Golemi e vë theksin te viti 2017, i cili thotë ai, “do të kërkojë angazhimin dhe përfshirjen e gjirokastritëve e simpatizantëve, për të arritur një tjetër fitore në zgjedhje të Partisë Socialiste”

Më poshtë video-mesazhi i plotë i tij.