Vajza mat të rrahurat e zemrës gjatë seksit dhe i publikon

Një vajzë ka përdorur kapset që masin të rrahurat e zemrës gjatë një marrëdhënieje seksuale me të daashurin e saj dhe më pas i ka publikuar në rrjet ato.

Në grafik duken qartë çastet që ka përjetuar ajo.

Për vajzën kanë qenë rreth 9 minuta pasioni të zjarrtë deri kur djaloshi është dorëzuar.

rrahurat