“Vangjel, duam miell për trahana”, plas gallata në FB me kandidatin e LSI-së (FOTO)

Në rrjetet sociale qarkullojnë të tjera meme për kandidatin e LSI-së, Vangjel Tavo, pas intervistës së tij për revistën “Psikologjia”, ku ndër të tjera ai kishte shprehur dëshirën që dikush nga qarku Gjirokastër të shkuante një libër për të.

Memet ironizojnë këtë deklaratë të Tavos, numrin e telefonit dhe premtime të tjera të fushatës.

Me siguri që prapa tyre qëndrojnë të rinj të partive të tjera (PS e PD), të cilët i përdorin këto foto-montazhe për të sulmuar kandidatin e LSI-së. Ne i kemi grupuar dhe i sjellim më poshtë.

/ArgjiroLajm.net/