Vazhdon zjarri në Virua, flakët rrezikojnë stanin e bagëtive (FOTO)

Vazhdon zjarri në kurorën me pisha të parkut të Viroit në Gjirokastër.

Të angazhuar për shuarjen e flakëve janë forcat zjarrfikëse, policia bashkiake dhe banorë të zonës.

Flakët rrezikojnë një stan bagëtisht që ndodhet aty pranë. Raportohet se deri më tani janë shkrumbuar rreth 10 hektarë pyje.

zjarr 2zjarr1