Vend i lirë pune, kërkohet përgjegjës sektori te Autoritetit Rrugor në Gjirokastër

Departamenti i Administratës Publike ka shpallur online një vend pune pranë Drejtorisë së Rajonit Jugor të Autoritetit Rrugor Shqiptar. Sipas njoftimit bëhet fjalë për pozicionin e përgjegjësit të Sektrorit të Mirëmbajtjes, Financës dhe Shërbimeve.