“Vendi im, angazhohem”, PD trajnon anëtarët e forumit rinor në Gjirokastër

13094321_1043222812415466_4144869462187007080_nTë rinj të Forumit Rinor të Partisë Demokratike në Gjirokastër kanë marrë pjesë në një trajnim nën moton “Vendi im, angazhohem”.

I pranishëm në Gjirokastër ishte edhe kreu i këtij forumi, Belind Këlliçi. Në fokus të trajnimit ishin çështje të tilla si shteti i së drejtës, ideologjia e së djathtës, papunësia në radhët e të rinjve, arsimimi etj.

“Duke nisur nga të gjitha aktivitet që po ndermer FRPD dhe PD, duke iu referuar edhe këtij trajnimi shikohet qërte se një frymë dhe vokacion i ri demokratik dhe perëndimor po futet mes nesh. Vërehet qartë bashkëpunimi dhe implementimi me forumet dhe partitë simotra europiane”, thuhet në një njoftim në Facebook të FRPD Gjirokastër, teksa u bëhet thirrje edhe të rinjte të tjerë të bëhen pjesë e këtij forumi.

 13102802_1043222492415498_649763137678363863_n