Vendoset pllakati me emra në lapidar, nderohen dëshmorët e Nepravishtës (FOTO)

Në prag të 5 Majit, Ditës së Dëshmorëve, tdisa prej të rinjve të Partisë Socialiste në Libohovë ndërmorën një nismë për të kthyer në identitet lapidarin e të rënëve gjatë Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare në fshatin Nepravishtë.

Sot ata montuan në lapidar pllakatin ku janë gdhendur emrat e dëshmorëve, si dhe lyen me ngjyrë të kuqe yllin që qëndron në krye.

/Libohova Online/

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, tree, sky and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, tree and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, tree and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, tree, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, tree and outdoor

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.

Image may contain: outdoor

No automatic alt text available.

Image may contain: sky, tree and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing, tree, sky, outdoor and nature

Image may contain: text

Image may contain: tree, sky, plant, outdoor and nature

Image may contain: 3 people, people standing, tree and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor