Vështirësi qarkullimi pranë Ujit të Ftohtë në Tepelenë, ka rrëshqitje dheu

reshqitje-dheu-mkMinistria e Punëve të Brendshme njoftoi të dielën se akset rrugore kombëtare janë të kalueshme, por në disa prej tyre për qarkullimin e mjeteve është e domosdoshme pajisja me zinxhirë. Nna ana tjeter ka edhe akse rrugore ku veshtiresia ne qarkullim eshte krijuar jo nga reshjet e debores, por reshqitja e dheur.

Keshtu aksi rrugor Tepelenë–Gjirokastër në vendin e quajtur Uji i Ftohët ka rrëshqitje dheu dhe është vështirësuar qarkullimi i automjeteve. Dy patrulla të Qarkullimit Rrugor dhe dhe dy patrulla të Përgjithshme kane shkuar ne vendngjarje, për t’ju ardhur në ndihmë drejtuesve të mjeteve.