VIDEO/ Ajo që (s) keni parë nga festa e PS-së dje në mbrëmje në Gjirokastër

Deputeti i zgjedhur Flamur Golemi ka publikur në faqen e tij në Facebook videon nga takimi i djeshëm falenderues me strukturat dhe simpatizantët e PS-së në Gjirokastër.

Eventi u organizua në një prej lokaleve pranë liqenit të Viroit. Secili prej deputetëve dhe kandidatëve mbajti një fjalë përshëndetëse përpara të pranishmëve, ndërsa më pas festa vijoi me këngë e valle. Shihni pamjet.