Video e paçensuruar e skandalit në Sarandë (+ 18 vjeç)

Foto-e-shkëputur-nga-takimi-mes-denoncueses-A.-B-dhe-sekretarit-te-zyrës-së-Partisë-Socialiste-SarandëInvestigim.al sjell për lexuesit versionin e plotë dhe të pa censuruar të skandalit seksual me protagonist sekretarin e zyrës së deputeti socialist në qytetin e Sarandës, Koço Kokëdhima. Video është e pa titruar dhe pa asnjë ndërhyrje. (Këshillohet të dëgjohet nga persona mbi 18 vjeç)