Video e plotë/ Festa “Tradita Libohovite” 2014

Video nga festa “Tradita Libohovite”, e organizuar në 23 gusht 2014 ne sheshin para sarajeve të Mufid Bej Libohoves. Ate mbremje bashkia e qytetit akordoi edhe titujt “Qytetar Nderi” i Libohoves per juristen Eni Çobani dhe regjizorin Saimir Kumbaro.