VIDEO/ Fushata në Gjirokastër, shihni personazhet e spotit të Bledi Çuçit

Bledi Çuçi, kandidati për deputet i PS-së në Gjirokastër ka publikuar në faqen e tij në Facebook një spot për fushatën elektorale.

Çuçi thotë në mesazhin e tij se ky është vetëm fillimi i jetësimit të vizionit tonë për ta shndërruar Gjirokastrën në një pol turizmi rajonal dhe kombëtar.

Pjesë e spotit janë edhe disa personazhe të tjerë. Shihni videon më poshtë.