VIDEO/ Mirela Kumbaro ka një mesazh për libohovitët

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro dhe njëkohësisht kandidatja për deputete, ka postuar së fundi një video mesazh në faqen e saj në Facebook, ku fton banorët e Gjirokastrës, Libohovës, Dropullit, Përmetit, Tepelenës, Këlcyrës dhe Memaliajt të vijnë në Parkun e Viroit më 15 qershor, ora 19:30 në takimin e madh të fushatës, me kryeministrin Edi Rama. Ja çfarë thotë Kumbaro.