VIDEO/ Policët si në “Big Brother”, pajisen me kamera në trup

Screenshot_2-5Ministria e Punëve të Brendshme ka publikuar sot videot që tregojnë sesi funksionojnë kamerat që do të mbartin në trup, punonjësit e Policisë së Shtetit tani e tutje.

Fillimisht me kamera të tilla do të pajisen punonjësit e policisë në Tiranë dhe pastaj në të gjithë vendin.

Kjo është një mënyrë për të frenuar dhe abuzimet e ndryshme me detyrën nga ana e policëve, pasi gjatë kohës që ata do të jenë në shërbim duhet ta mbajnë kamerën ndezur.

Shihni videon më poshtë për të kuptuar si funksionojnë këto kamera.