VIDEO/ Shihni pusin e rrallë mbi 200-vjeçar që u zbulua në Pazarin e Gjirokastrës

Në qytetin e Gjirokastrës, teksa kryheshin punime restauruese në një godinë të njohur në pazarin e vjetër, u zbulua një pus 17 metër i thellë. Pusi është zbuluar në godinën  njohus si gjashtë-këndëshi

Kjo vepër sipas specialistëve, mendohet të jetë mbi 200-vjeçare, ndërsa uji i që del prej tij është krejtësisht i pishëm dhe i ftohtë.