VIDEO TJETER/ Kryebashkiakja e Gjirokastrës si gardiane burgu, terrorizon punonjësit e Ujësjellësit

Zamira ramiShkarkimi i drejtorit të Ujësjellësit në Gjirokastër nga kryebashkiakja Zamira Rami vazhdon të ketë jehonë në media.

Së fundi publikohet një tjetër video, që tregon momentin kur kryebashkiakja hyn në ndërmarrjen e Ujësjellësit, për të prezantuar drejtorin e ri. Fillimisht ajo debaton me tone të larta me shefen juridike, ndërsa përplasjet verbale me punonjësit e Ujësjellësit vijojnë edhe në korridor

Me një gjuhë të ashpër dhe arrogancë të pashembullt, kryebashkiakja e zgjedhur si përfaqësuese e LSI-së, të le përshtypjen e ndonjë gardiane burgu. Pamjet flasin vetë./Lapsi.al


Kryebashkiakja e Gjirokastres si gardiane burgu by lapsi-al