VIDEOLAJM/ Çifti që u vra sot në Gjirokastër, ‘miqtë’ dhe të ftuarit e Ardit Gjebresë

Burrë e grua, Aleko dhe Afërdita Kosta, që u vranë sot nga fqinji i tyre, njëherësh dhe kushuriri, janë personazhe të njohur. Aleko Kosta është saksofonist, ndërsa bashkëshortja e tij, mësuese, të dy të dashuruar pas njeri-tjetrit falë muzikës së pari.

Ata janë shfaqur tek programi “E dila shqiptare” në rubrikën “Ka një mesazh për ty”,  si “miqtë” dhe  të ftuarit e moderatorit të njohur Ardit Gjebrea për të për t’i përcjellë njeri-tjetrit dhe mbarë shqiptarëve, mesazhin e dashurisë dhe të pasionit për gjërat e bukura të jetës.

Ja mikpritja e ngrohtë që u bëri Gjebrea në studion e tv. Klan në një nga emisionet “E diela shqiptare” në janar 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=wBdRMdJB_SY