Vijëzime dhe tabela orientuese në rrugën Sofratikë – Libohovë (Foto)

IMG_20140719_120053Kishte disa kohe qe rruges e cila te con ne Libohove i mungonte sinjalistika horizontale dhe vertikale. Por ne fillim veres se sivjetshme, eshte nderhyre prej Drejtorise Rajonale te Rrugeve, duke bere vijezimin dhe vendosjen e tabelave perkatese, per te rritur keshtu sigurine ne rruge.

Por ne pjese te caktuara te kesaj rruge, kryesisht kthesa, mungojne mbrojteset anesore metalike, te cilat do ta benin me te sigurt kete segment rrugor rreth 8 Km, nga Sofratika ne qender te Libohoves. Bie ne sy vendosja e mbrojteseve metalike te ura mbi lumin Drino, ure te ciles i qene amortizuar nder vite mbrojteset prej betoni, ndersa shufrat e hekurit ishin grabitur per skrap.

IMG_20140719_122443

IMG_20140719_121953

IMG_20140719_122132

IMG_20140719_120342