Viti i ri shkollor, nisin përgatitjet në dy shkollat e Libohovës (FOTO)

Në prag të nisjes së vitit të ri shkollor më 14 shtator, kanë nisur përgatitjet edhe në Libohovë. Në shkollën 9-vjeçare “Avni Rustemi” dhe në gjimnazin “11 shkurti” po punohet për lyerjen dhe sistemimin e klasave, si dhe pastrimin e ambienteve të jashtme. Të angazhuar në aksion janë mësues, prindër dhe punonjës të Bashkisë. Ndërkohë që në kuadër të projektit “Shkolla Qendër Komunitare” mësues e nxënës të gjimnazit kanë nisur hartimin e një plani për vitin e ri shkollor. 

11780518_125920051090185_666863878_n (1)11949618_125920027756854_1989844842_n11939142_125920017756855_1502337645_n11940838_126044374411086_536341843_n11995507_126044384411085_2037821818_n11992498_125919997756857_571772869_n11938985_126044391077751_577893235_n11949639_125920067756850_2097235547_n