Vizita e Ramës në Libohovë, Luiza Mandi zhvillon takim me shtabin elektoral

Kandidatja e majtë Luiza Mandi ka organizuar sot pasdite një takim me shtabin e saj elektoral në Libohovë. Mes njerëzve të stafit të punës dhe mbështetësve të pranishëm në takim, ajo ka diskutuar hapat e mëtejshëm të fushatës së saj për zgjedhjet lokale të 21 qershorit. Në fokus të bisedës ka qenë edhe vizita e kryeministrit Rama në Libohovë ditën e shtunë, ku ai do të zhvillojë një bashkëbisedim me libohovitët, për të kërkuar edhe mbështetjen e tyre për Luiza Mandin.  Kandidatja e majtë vijon takimet e saj elektorale derë më derë dhe sigurisht me grupet e ndryshme të interesit. Libohova Online ka realizuar një intervistë me Mandin, ku ajo flet për garën dhe vizionin që ka për Libohovën. Intervista do të publikohet në ditët në vijim.   

11357380_981267778570166_6457528189531230709_o11053856_981267638570180_2595338504185109095_o11221914_981268858570058_5957769028255088439_o11231862_981267425236868_1129471043844228312_n11165322_981267261903551_7861898954888716398_n