Vjen “ilaçi”, ju mundëson që të bëni seks shumë gjatë

threesome_11454-300x182“Chemsex” është emri më i ri i drogës e cila ju lejon që të bëni seks për disa orë me radhë, pa ndaluar.

Në Britaninë e Madhe ka dalë në treg droga më e re, e quajtur “Chemsex”, e cila është stimulant shumë i fortë dhe që bën të mundur që të bëni seks për shumë orë, edhe me partnerë të ndryshëm.

“Noa.al” shkruan se, megjithatë edhe kjo drogë e re ashtu si çdo drogë tjetër, ka efektet e saj anësore.

Përdorimi i tepërt i kësaj droge do ju shkakton çrregullime në tru. Megjithatë nëse e përdorni vetëm një herë, me siguri do e mbani mend gjatë.