Xhihadistët shqiptarë në Siri: Do presim koka deri sa Sheriati të përhapet në gjithë botën (Video)

lavdrim1-300x162Në Youtube është shfaqur një tjetër video që tregon xhihadistët shqiptarë në Siri, duke kënduar dhe duke shprehur urrejtjen për perëndimin. Një prej tyre filmohet duke thënë se ata janë një gjeneratë e re. “Allahu në pranoftë Xhihadin dhe na bashkoftë me të gjitha shahid-ët”, thotë ai. Ai shprehet se do të presin koka deri sa Sheriati të përhapet në gjithë botën.