Zagoria nën dëborë [FOTO]

Ndryshe nga zonat perreth Gjirokastres qe ditet e fundit u permbyten nga reshjet e shumta te shiut, Zagoria eshte mbuluar nga debora, e cila dje arriti nje trashesi deri ne 5 cm. Mungesa e energjise elektrike ka qene e shpeshte, si ne te gjithe qarkun. Pritet qe situata te rendohet te henen dhe te marten, kur sinoptikanet kane parashikuar reshje te dendura debore dhe me pas ulje te ndjeshme te temperaturave.received_10205836488695857

received_10205836492255946