Zagorie, disa shkëmbinj rrezikojnë shtëpitë e fshatit Nivan. Pritet ndërhyrja me mjete të ushtrisë (FOTO)

tmp_12124-received_10205656066234695615754383Disa shkëmbinj me përmasa të konsiderueshme në fshatin Nivan të Zagories rrezikojnë shtëpitë dhe jetën e banorëve.

Provizorisht ata janë lidhur me kavo hekuri për të mos u rrokullisur drejt fshatit, por situata mbetet ende me rrezik. Bashkia Libohovë kërkoi ndihmë nga Ministria e Mbrojtjes për të ndërhyrë.

Katër ditë më parë pëfaqësues të forcave xheniere shkuan në fshat për të vlerësuar problematikën, ndërkohë që pritet ndërhyrja me mjete të specializuara në ditët e ardhshme.

|Libohova Online|

tmp_12124-received_10205656065714682578604119tmp_12124-received_10205656065674681529467768tmp_12124-received_10205656066034690-1698000593tmp_12124-received_10205656066194694386722246tmp_12124-received_10205656066234695-686047962tmp_12124-received_10205656066274696-1282825695tmp_12124-received_10205656068994764778688528tmp_12124-received_102056560690347651139520119