Zamira Rami, kandidatja me “tribalin” tatuazh në dorë [FOTO]

Ish-Prefektja e Gjirokastrës, aktualisht kandidatja e mazhorancës për bashkinë e këtij qyteti duket se ka pasion tatuazhet. Referuar moshës së saj të re, sigurisht që qytetarët e mirëkuptojnë “tribalin” në dorën e saj të djathtë, dhe për më tepër kjo është diçka krejt personale dhe që nuk duhet të gjykohet. Gjate emisionit “Shqip”, Zamira Rami tha se e kishte bere tatuazhin pas nje kerkese te vajzes se saj.

Pavarësisht tentativës për ta mbuluar tatuazhin në fotografitë zyrtare, apo posterin elektoral, tribali qe Rami mban ne dore bie ne sy.  Nuk dihet nëse ajo ka edhe tatuazhe të tjera në trup. Ju sjellim me poshte disa foto ku duket tatuazhi i kandidates se koalicionit te majte per Gjirokastren.

11354687_10203727259332264_2134525521_n11127053_1575481482730219_1666347066614192721_n-238x35711143647_1592324904379210_1824792713621397388_n-536x3571662676_1588372488107785_8073961368992893719_n-414x35711354916_10203727261612321_494357551_n