Zamira Rami përballë Babaramos: Kumbaro ka bërë një punë të shkëlqyer në Gjirokastër (VIDEO)

Gazetari Ilir Babaramo ka ftuar në emisionin e sotëm kryebashkiaken e Gjirokastrës, Zamira Rami.

Ajo po flet për investimet dhe problematikat e Gjirokastrës. Rami vlerësoi mbështetjen e Ministrisë së Kulturës dhe bashkëpunim e shkëlqyer, cka  sipas saj ka ndikuar ndjeshëm në rritjen e numrit të turistëve.

Në videon më poshtë mund të ndiqni të plotë intervistën e saj.