Zamira Rami pret në zyrë nxënësit e klasës së gjashtë, u shpjegon…funksionimin e pushtetit vendor

13015425_1748604962089964_1229106475146595359_nKryebashkiakja e Gjirokastrës, Zamira Rami ka pritur sot në zyrë nxënës të klasave të gjashta të shkollës “Koto Hoxhi”.

Sipas njoftimit të bashkisë, nxënësit “zgjodhën zyrën e kryetares së bashkisë për një bashkëbisedim rreth funksionimit të pushtetit vendor, detyrave dhe përgjegjësive”.

Më poshtë foto nga takimi.

12524169_1748604758756651_5492390812846069435_ncvdfd