Zamira Rami siç nuk e keni parë kurrë më parë (FOTO)

Ndërsa janë ende të freskëta imazhet e Zamira Ramit në Drejtorinë e Ujësjellësit, ku debatoi ashpër me punonjësit dhe ish-administratorin Dasho Qeli, kryebashkiakja e Gjirokastrës është shfaqur sot edhe me një imazh ndryshe nga sa e kishim parë deri më tani.

Në çelje të sezonit turistik në Gjirokastër, për një moment ajo zgjodhi të vishej si nikoqire dhe t’u shërbente gatime tradicionale të ftuarve në panairin e kulinarisë.

Shihni më poshte disa prej fotove nga ky moment.

|Libohova Online|

943790_1711760852435614_7313413616571403753_n

12974322_1746294135654380_4063061298074107041_n12967914_1746293955654398_2778120245824704688_o12998171_1711760915768941_8021589001561445069_o943790_1711760852435614_7313413616571403753_n