Zbuloni karakterin tuaj sipas formës së thonjve

gishtatShikoni thonjtë tuaj dhe përpiquni të gjeni formën e tyre sipas imazhit të mësipërm. Në qoftë se nuk e gjeni llojin tuaj shihni atë që ju përshtatet më shumë. Studimet e fundit kanë treguar se forma e thonjve lidhet me karakterin. Më poshtë vijnë disa tipe.

  1. Thonjtë të gjatë në formë drejtkëndëshe

Në qoftë se ju keni këto lloj thonjsh, ju jeni një person shumë social dhe komunikues. Ndër të tjera karakterizoheni nga një mendje të mprehtë. Ju gjeni kënaqësi në miq të rinj dhe shikoni përpara për përvoja të reja. Ju jeni gjithmonë duke u përpjekur për të zgjeruar horizontet tuaja. Kur është fjala për një punë, motoja juaj kryesore është: “Mat tri herë, dhe pri një herë.” Studioni gjithmonë çështjen nga të gjitha perspektivat për të bërë zgjedhjen më optimale. Për ju është e rëndësishme të mendoni edhe për detajet më të vogla, citon lapsi.al.

  1. Thonjtë e gjerë (si forma e një shtëpie)

Ju jeni një person me një mendje të qartë, i cili analizon gjithçka dhe të gjithë. Ju mendoni para se të flisni dhe njerëzit kërkojnë nga ju këshilla, dëgjojnë me kujdes mendimet tuaja. Ju e kuptoni karakterin e njerëzve të mirë dhe ata gjithmonë mund të mbështeten në instinktet tuaja. Ju gjithmonë kujdeseni për të krijuar diçka të re që ajo të paguajë më vonë. Para së gjithash ju jeni të interesuar në gjetjen e shërbimeve që ju lehtësojnë punën dhe në kërkim edhe për problemet më komplekse.

  1. Thonj të shkurtër (me forma të rrumbullakëta)

Nuk është një shans i madh që ju jeni energjik, person krijues me (ndoshta) një talent të fshehur. Ju jeni rrëzëllitës, me gëzim dhe qëndrim pozitiv, prandaj njerëzit janë të lumtur të qëndrojnë me ju. Ju mbeteni besnik për një mik të ri gjithë jetën tuaj dhe bëni gjithçka për të mbrojtur njerëzit që ju duan. Ju keni shpirt aventuresk dhe në qoftë se ju imagjinoni diçka ju nuk do të dorëheqeni deri sa të merrni atë që ju dëshironi. Dikush thotë se ju jeni pak kokëfortë, por ju e dini se çfarë ju dëshironi!

  1. Thonj të pabarabartë dhe të shkurtër

E dini pse thonjtë tuaj janë të pabarabartë? Sepse ju shpesh i kafshoni ata. Atëherë ndoshta ju jeni një person shumë i ndjeshëm. Ju kultivoni marrëdhënie me njerëzit dhe duke menduar me kujdes për miq të rinj. Ata thonë për ju se “diçka vlon nga brenda”. Ju mund të dukeni të qetë nga jashtë megjithëse mund të përjetoni një stuhi emocionesh nga brenda. Miqtë tuaj që e dinë duhet t’ju thonë të vërtetën edhe nëse ajo është e hidhur, citon lapsi.al.

  1. Thonj të mëdhenj, (në formë drejtkëndëshe)

Ju jeni person shumë i vlefshëm dhe një lider i lindur që u ofrohet gjithnjë punë me përgjegjësi të madhe. Ju jeni të ngarkuar për takime të rëndësishme, sepse të gjithë e dinë se mund të besojnë te ju. Kur ju jeni duke bërë diçka, ju e bëni atë siç duhet. Megjithatë, ju punoni vazhdimisht dhe të patundur, mbeteni një person pozitiv.

  1. Thonjtë si trekëndësh

Ju jeni një person i guximshëm dhe i vendosur që gjithmonë e di atë që ai/ajo dëshiron. Ju pranoni çdo detyrë me pasion. Kur është fjala për biznes, motoja juaj është: “Puna më e lehtë është ajo që të ha shumë kohë”. Ju gjithmonë mendoni për punën, përpara se të filloni. Puna juaj e vështirë gjithmonë paguhet ekstra dhe duket shumë e madhe në fund.

  1. Thonjtë ovalë dhe të gjatë

Nëse thonjtë tuaj janë ovale në formë, atëherë ju jeni me siguri një person krijues. Ju keni një imagjinatë të mirë, dhe ju jeni me fat në qoftë se ju jeni të rrethuar nga gjëra të bukura. Disa thonë se ju jeni duke marrë më shumë, por në fakt, puna ju bën të lumtur, sidomos kur përfitojnë të tjerët. Kjo do të thotë se ju jeni një person i vërtetë, i cili shmang fjalën “normale” si një lloj sëmundje epidemike. Ju gjithmonë gjeni zgjidhje të reja. Motoja juaj është: “Nëse ka punë, ju punoni. Në qoftë se jo, pushoni”. Ju e dini se si të bëni të tjerët të lumtur, dhe çdo gjë që bëni, ju kurrë nuk mërzitni të tjerët.

Shënim: Mos harroni se çdo person është unik dhe origjinal. Kjo është thjesht një përpjekje.