Zbuloni përmes emrit si është në seks mashkulli

emri-i-mashkullit-zbulon-se-ccedil-far-euml-euml-sht-euml-n-euml-seks_hdMerreni një letër dhe lapsin dhe fillojani të llogarisni: çdo zanoreje të emrit të mashkullit (pra, me shkronja A, E, I, O, U) shtoni numër të caktuar dhe mblidhini dhe lexoni se me kë keni punë.

Nëse fitoni numër dyshifror, mblidhini shifrat e tij, duke fituar njëshifrorët.A-1, E-5, O-6, U-3.

Rezultatet:

1. Rreth tij vërtet do të duhet të angazhoheni derisa më në fund të pranojë seksin. Dhe kur më në fund ndodh kjo, do të jetë jashtëzakonisht i butë dhe dashnor i zjarrtë.

2. Mashkulli i këtillë është i mërzitshëm, ai është vetëm një hije e zbehtë e dashnorit çfarë do të dëshironte ta kishte çdo femër pranë vetes.

3. Mashkulli i këtillë e adhuron seksin, madje seksin e ashpër. Mirëpo, pas disa javësh të kaluara së bashku me të do të kini ndjenjën që të gjitha i ka planifikuar që më parë dhe shumë shpejt do t’ju bëhen të gjitha të mërzitshme.

4. Me mashkullin e këtillë mund të përjetoni seks të mrekullueshëm – mirëpo vetëm nëse keni interesime të njëjta dhe dëshira si edhe ai.

5. Fjala është për mashkullin jashtëzakonisht të këndshëm. Ai i di të gjitha dëshirat sekrete dhe di t’ju bëjë të “çmendeni” pas tij me vetëm një prekje.

6. Numri gjashtë është numër i djallit. Nëse dëshironi të përjetoni lumturi të paharrueshme, të përjetoni ndjenja intensive dhe afsh, është e sigurt se nga ky tip mashkulli nuk do të ndaheni.

7. Asnjë mashkull nuk do të tregojë më shumë ndjenja se mashkulli i këtillë. Ai di të dëgjojë bashkëbiseduesin e vet, është shumë i kujdesshëm dhe dashnor shumë i këndshëm.

8. Numri 8 është numër i pafundësisë, ndërkaq ju e keni “kapur” mashkullin i cili e di kur është boll. Ai gjithmonë dëshiron seks, madje seks intensiv.

9. Numri 9 simbolizon mashkullin e shfrenuar dhe “të egër”. Dhe kur mashkulli i këtillë demonstron afshin e vet, do të keni ndjenjën sikur keni kaluar në një botë krejtësisht tjetër.