Zëri i fundit i teknologjisë, del prezervativi i ri femëror me vibrator të inkorporuar

femalecondom-300x225Kjo është fotoja e  një prezervativ të brendshëm. Ndoshta ishit duke se bëhet fjalë për ndonjë qese plehrash: jo seksi dhe qesharake në pamje dhe definitivisht jo në hap me kohën e teknologjisë.

Megjithatë, ky prezervativ femëror është risia dhe zëri i fundit i avancimit të sektorit. Jo vetëm që punon pa fishe dhe është i pajisur me Bluetooth, dhe ka një pajisje vibruese të inkorporuar, por prodhuesit mendojnë se aho do të pëlqehet më shumë se çdo kondom tjetër më parë.

VA wow është shpikja e fundit e kompanisë me bazë Michigan Ixü e cila thotë se ka për qëllim të kombinojë një “kondom femëror të tjeshtë për femrat me lodrat e seksit në miniaturë që janë tejet popullore”.

Produkti në fjalë ka një vibrator të vogël të ndërtuar enkas, që vendoset pranë klitorit dhe mund të drejtohet me telekomandë, ndrësa një sfungjer i vogël në anën tjetër të prezervativit mban çdo gjë në vend.