Zgjedhjet, ja sa vota mori në Libohovë secila parti

Numërimi i votave në Libohovë mbaroi mbrëmë dhe tashmë është bërë edhe ndarja e këshilltarëve në Këshillin Bashkiak. Aleanca e majtë do të ketë 9 këshilltarë, ndërsa aleanca e djathtë do të ketë 6. Më poshtë sjellim tabelat që tregojnë se sa vota mori në Libohovë secila parti në zgjedhjet lokale të 21 qershorit.

Libohova 1 VotaLibohova 2 Vota