Zgjedhjet, Luiza Mandi takohet me banorë të lagjes “Teqe Fushë” [FOTO]

Në vijim të takimeve elektorale, kandidatja e PS-së për Bashkinë Libohovë, Luiza Mandi është ndalur në lagjen “Teqe-Fushë”. Ajo ka marrë kontakt derë më derë me të gjithë qytetarët e kësaj lagje dhe ka kërkuar mbështetjen e tyre me votë në 21 qershor.

“Për shumë vite kam pasur besimin tuaj si mjeke në Libohovë. Kësaj here kërkoj të më besoni si administratore e bashkisë, në mënyrë që t’i japim kësaj zone një drejtim të ri, drejtim i cili i ka munguar Libohovës për gjithë këto vite. Libohova s’ka më kohë për të humbur. Ne meritojmë një qeverisje vendore ndryshe, për libohovitët dhe në shërbim të tyre”- tha Mandi.

Më tej kandidatja e PS-së u tregoi banorëve shkurtimisht perspektivën e madhe që krijohet për Libohovën nga reforma territoriale. Ajo i garantoi ata se me mbështetjen e qeverisë së majtë do të sjellë në Libohovë më shumë investime se sa ato që janë realizuar për gjithë këto vite. Takimet e saj elektorale do të vijojnë edhe në ditët e ardhshme në lagje të tjera të Libohovës dhe në fshatrat përreth.

11215210_10204103568645019_1083860074_o11033150_10204103568485015_221870284_o11207824_10204103570685070_2106942931_o11198486_10206831200602681_168101858_n11185814_10206831216723084_1836706125_n11225526_10206831224963290_694758164_n11178432_10206831156841587_1603721101_n11195299_10206831124680783_1784753074_n11195320_10206831141081193_1888566737_n11208703_10206831096280073_1172347725_n11178395_10206830944196271_1839246394_n11225848_10206831287364850_369254867_n11215570_10204103570245059_592737483_o11227193_10204103571125081_614428543_o11212470_10206831239283648_1292260591_n