Zgjedhjet, Mandi zhvillon takime në Nepravishtë [FOTO]

Kandidatja e majtë për Bashkinë Libohovë, Luiza Mandi, vijon takimet elektorale në zonat rreth Libohovës. Së fundmi ka qenë në fshatin Nepravishtë, ku u takua derë më derë me banorë të këtij fshati. Mandi dëgjoi nga afër problematikat kryesore të banorëve dhe kërkoi mbështetjen e tyre me votë, në mënyrë që pas 21 qershorit këto problematika të marrin rrugën e zgjidhjes. Ajo premtoi më shumë investime për këtë fshat, kryesisht në infrastrukturë dhe zhvillimin e bujqësisë.

“Ndarja e re territoriale është një mundësi shumë e mirë për bashkinë tonë të re. Miliona lekë që deri dje shpenzoheshin për rroga këshilltarësh apo nëpunësish që rrinin kot nëpër zyrat e komunave, pas 21 qershorit do të jenë në dispozicion për t’u investuar. Unë si kryetare e ardhshme e bashkisë do të kem në vëmendje infrastrukturën dhe bujqësinë”- u ka thënë Mandi banorëve.

Luiza Mandi që prej zyrtarizimit të kandidaturës së saj, ka nisur një tur takimesh me banorë të Libohovës dhe zonave përreth, për t’u njohur fillimisht me problematikën e qytetarëve dhe më pas për t’u rikthyer sërish me angazhime më konkrete.

11118734_1574880072799998_850157219_n11211686_10203634080802859_815806420_o11211865_10203634082162893_1922791453_o11208990_10203634080522852_728522987_n11212082_10203634082082891_1678097471_o11215293_10203634080882861_330056515_o11225862_10203634080762858_1056186316_n11233226_10203634083842935_1177408963_o11242323_10203634083882936_762369085_o11235163_10203634081922887_1067635564_o11256204_10203634081842885_614846851_o11260380_10203634082322897_1972630023_o