Zgjedhjet, pas zyrtarizimit bëhet prezantimi i kandidates Luiza Mandi në Libohovë

FB_IMG_1429141877203Pas zyrtarizimit të kandidatures se Luiza Mandit nga deputeti Arben Ahmetaj, ne mbremje eshte bere edhe prezantimi i saj ne Libohove. Ne takimin e organizuar ne sallen e ish kinemase se qytetit, merrnin pjese deputeti Anastas Angjeli, kreu i PS-se Gjirokaster, Flori Hysi, prefektja Zamira Rami dhe perfaqesues lokal te Partisë Socialiste ne Libohove. Gjate ketij takimi u kerkua mbeshtetja per kandidaten e Mandi ne zgjedhjet e 21 qershorit. Mjekja e njohur ne Libohove dhe zonen perreth, vjen si kandidature e mbeshtetur nga mazhoranca qeverisese PS-LSI. Ajo ka perballe kandidatin e PD-se, Altin Çomo.