Zgjedhjet për Këshillin Bashkiak, njihuni me 8 kristian demokratët e Libohovës (Emrat)

Vec Partisë Socialiste dhe Partisë Bindja Demokratike për Këshillin Bashkiak të Libohovës ka kandidatë edhe nga Partia Kristian Demokrate. Lista si me poshte.

1.Sami Peca

2.Anida Bilibashi

3.Ermir Mushi

4.Frosina Luzi

5.Skënder Bilibashi

6.Lidiana Peca

7.Panajot Luzi

8.Edlira Bilibashi