Zgjedhjet, Zamira Rami në kafe me gazetarët e Gjirokastrës

11100779_1565995166989262_5899856059390689003_nKandidatja e LSI-se per Bashkine Gjirokaster, Zamira Rami, ka nisur fushaten. Krahas takimeve te saj te shpeshta me grupe te ndryshme interesi ne qytet, sot ajo eshte takuar edhe me gazetare te mediave lokale. Fotot nga takimi jane shperndare ne rrjetet sociale sociale. Ne fokus te bisedes mes Ramit dhe gazetareve, ishte mbarevajtja e fushates per zgjedhjet lokale te 21 qershorit. Rami ka perballe kandidatin e opozites, Igli Kokalari.