Zhbllokohen lejet e ndërtimit, procedurat ndiqen në bashki

IMG_0059.jpgSektori i ndërtimit i bllokuar prej dy vjetësh për shkak të mosdhënies së lejeve të ndërtimit duket se do të fillojë sërish të marrë frymë.

Ka qenë Kryeministri Rama, i cili gjatë vizitës në një nga bizneset sot në Tiranë, ka deklaruar se tashmë lejet janë zhbllokuar dhe në zonat për njësitë e banimit, qytetarët mund të vazhdojnë procedurat në bashki.

Sipas Ramës, arsyet e këtij vendimi të ri është se situata tashmë është në vënë nën kontroll dhe ndërtimet pa leje janë kufizuar.