Zjarr në Dropull, digjen varrezat e Frashtanit

Nuk kanë të ndalur vatrat e zjarrit në Gjirokastër.

Gjatë ditës së sotme një tjetër vatër është regjistruar në fshatin Frashtan të Bashkisë Dropull.

Flakët kanë qenë të mëdha, duke djegur edhe një pjesë të konsiderueshme të varrezave të fshatit.

Forcat zjarrfikëse dhe banorë të fshatit shkuan në vendin e ngjares, për vënë nën kontroll situatën.