Zjarr në vreshtat e Dhoksatit, rrezikon edhe fshatin Këllëz

zjarrNjë zjarr i madh ka pushtuar vreshtat e fshatit Dhoksat në Gjirokastër dhe rrezikon të përhapet edhe në fshatin Kakoz, që ndodhet pranë vatrës së tij.

Zjarrfikësit e thirrur në vendin e ngjarjes po përpiqen të shuajnë flakët.

Situata paraqitet problematike.