Zjarri në Mashkullorë, flakët po përhapen me shpejtësi në faqen e malit

5 hektarë llogaritet sipërfaqja e djegur deri më tani nga zjarri në fshatin Mashkullorë në Gjirokastër.

Të dhënat e fundit thonë se flakët po përhapen me shpejtësi në faqen e malit, të favorizuara edhe nga era.

Në vendngjarje janë forcat zjarrfikëse dhe banorë të zonës, duke u përpjekur të shuajnë zjarrin