“Zjarr kundër qenve shqiptarë”, thirrje nacionaliste në Dropull për varrimin e ekstremistit Kacifas

Siç edhe kishm paralajmëruar, ceremonia e varrimit të ekstremistit grek, Kostandinos Kaçifas ka marrë ngjyra ekstremiste. Qindra grekët e mbërritur në Bularat, janë ekstremistë të Agimit të Artë dhe të partive të tjera. Duke përcjellë Kaçifasin për në varreza kanë lëshuar thirrje të shumta anti-shqiptare. Thirrjet anti-shqiptare po bëhen në Shqipëri. Disa prej thirrjeve të ekstremistëve grekë:

Gjaku na thërret të djegim shqiptarin

Shqiptarë të poshtër.

Zjarr kundër qenve shqiptarë.

Gazetarët shqiptarë janë të poshtër.