Pas Artemis Dralos, një tjetër zv.ministre nga Gjirokastra

Në kabinetin qeveritar ‘Rama 2’ do të ketë dy zv.ministra nga Gjirokastra.

Pervec Artemisa Dralos që do të jetë zv.ministre e Jashtme, Kryeministri ka emëruar në postin e zv.ministres së Mjedisit edhe Ornela Çuçin.

Kjo e fundit ka punuar më herët në Prefekturën e Gjirokastrës, si dhe pedagoge në Universitetin ‘Eqrem Çabej’ e më pas pedagoge në Universitetin Europian të Tiranës.

Prej vjeshtës së vitit të kaluar, Ornela Çuçi ishte këshilltare e Kryeministrit Rama për cështje të mjedisit. Në debatin për ligjin e importit të plehrave, Çuçi ishte një nga zërat e fortë që mbrojti publikisht ligjin për importin e mbetjeve nga jashtë.

/Libohova Online/