Zysha seks me nxënësin 18-vjeçar, por… mbetet shtatzënë

m-euml-sueset-e-lsquo-zjarrta-rsquo-nx-euml-n-euml-sit-i-drogonin-dhe-b-euml-nin-seks-me-ata-foto_hd-300x169Një natë pasionante në bankat e shkollës mund të kthehet edhe në një tragjedi të vërtetë personale, familjare dhe ligjore për një mësuese.

Gruaja, një mësuese 30-vjeçare, ka rrëfyer për “The Sun” faktin se, ka bërë seks me një prej studentëve të saj dhe tashmë pret një fëmijë por ka frikë se mos është i 18-vjeçarit.

“Erdhi të më takonte një ditë pas shkolle, duke më thënë se ishte në merak për notat e tij – tregon gruaja- e sigurova dhe u puthëm, më pas patëm një marrëdhënie klandestine gjatë gjithë verës”.

Problemi është se gruaja prej kohësh përpiqej të mbetej shtatzanë me bashkëshortin e saj dhe nuk merrte pilula kontraceptive.

Bashkëshorti kishte një problem me spermaziodët e tij dhe tashmë që gruaja ka mbetur shtatzanë është super i lumtur, por ajo beson se nuk e ka me të fëmijën, por me 18-vjeçarin.

“Si mund të mbaj një sekret të tillë? Por nëse flas mund të sjell fundin e martesës sime”,- shprehet gruaja për “The Sun”.