20 vjet nga themelimi i institucionit Prefekt i Qarkut Gjirokastër

10850111_1513667082222071_4454369730535705084_nMe rastin 20 vjetorit të themelimit të institucionit të Prefektit të Qarkut Gjirokastër, është zhvilluar një takim brezash mes ish-prefektësh dhe punonjësish ndër vite të këtij institucioni. Ata kanë ndërë mes tyre momente të veçanta gjatë punës në Prefekturë dhe kanë theksuar rëndësinë e këtij institucioni.

Më herët gjatë ditës, Prefektuara u hap për qytetarët dhe nxënësit e shkollave, të cilët e vizituan për t’u njohur nga afër me funksionimin e këtij institucioni. Aktualisht Prefektura e Gjirokastrës drejtohet nga Zamira Rami.